04.05.2022 14.41

Kunta-alan suurlakon vaikutukset Helsingin kaupungin kulttuurikeskusten toimintaan 3.–9.5.2022

Tältä sivulta löydät kootusti tiedot Helsingin kaupungin kulttuurikeskusten – Annantalon, Caisan, Kanneltalon, Malmitalon, Maunula-talon, Stoan ja Vuotalon – toiminnasta kunta-alan suurlakon aikana 3.–9.5.2022.

Osa kulttuurikeskusten tapahtumista on jouduttu lakon vuoksi perumaan tai siirtämään myöhempään ajankohtaan. Kun lipunmyynnillinen tapahtuma on peruttu tai siirretty, jo ostetut liput käyvät sellaisenaan joko esityksen uuteen ajankohtaan tai ne lunastetaan takaisin. Lippurahojen palautukset tulee hakea tämän linkin kautta noin kuukauden sisällä esityspäivästä.

Lisää tietoa lakon vaikutuksista kaupungin palveluihin löydät Helsingin kaupungin sivuilta.

Annantalo

Annantalo on lakon ajan suljettuna. Tapahtumat ovat peruttuja tai ne siirretään myöhempään ajankohtaan. Kulttuurikeskuksen galleriatilat ovat suljettuina.

Caisa

Caisan tapahtumat järjestetään suunnitellusti ja kulttuurikeskus on avoinna normaalisti. Caisan salissa nähdään 5.–7.5. It Just Depends on Who You Get -teatteriesityksen näytökset, galleriassa avautuu 6.5. Keke Leppälän Modern Moves - näyttely ja taaperoiden tiistaiset ja torstaiset taidetyöpajat jatkuvat.

Kanneltalo

Kanneltalo on lakon ajan suljettuna. Tapahtumat ovat peruttuja tai ne siirretään myöhempään ajankohtaan. Kulttuurikeskuksen kirjasto, galleria, työväenopisto, nuorisotalo ja ravintola ovat suljettuina.

Malmitalo

Malmitalo on lakon ajan suljettuna. Tapahtumat ovat peruttuja tai ne siirretään myöhempään ajankohtaan. Kulttuurikeskuksen kirjasto, galleria, työväenopisto, nuorisotalo ja ravintola ovat suljettuina.

Maunula-talo

Maunula-talo on lakon ajan suljettuna. Tapahtumat ovat peruttuja tai ne siirretään myöhempään ajankohtaan. Kulttuurikeskuksen galleria, työväenopisto, nuorisotalo ja ravintola ovat suljettuina. Maunulan kirjasto on avoinna ke 4.5. – to 5.5. klo 9.00–16.00, käynti Maunula-talon S-Marketin kautta.

Savoy-teatteri

Savoy-teatterin lipunmyynti on normaalisti auki ja Waltteri Torikan äitienpäiväkonsertti järjestetään sunnuntaina 8.5. Tiistain 3.5. Kruununhaan yläasteen kevätkonsertti siirtyy pidettäväksi to 12.5. klo 18.00.

Stoa

Stoa on lakon ajan suljettuna. Tapahtumat ovat peruttuja tai ne siirretään myöhempään ajankohtaan. Poikkeuksena Spring Break -festivaalin käynnistävä Mia Jaatisen ja Kinetic Orchestran Red Desert maanantaina 9.5. klo 19.00, joka toteutetaan suunnitellun mukaisesti. Kulttuurikeskuksen kirjasto, galleria ja nuorisotalo ovat suljettuina. Työväenopiston kurssit jatkuvat. Ravintola Skutta palvelee asiakkaita, mutta kulku ravintolaan tapahtuu ainoastaan ulkoterassin kautta Stoan pääovien ollessa suljettuina.

Vuotalo

Vuotalo on avoinna lakon ajan, mutta esitykset perutaan tai siirretään myöhempään ajankohtaan. Kulttuurikeskuksen galleria on avoinna ja gallerian työpajatoiminta järjestetään suunnitellusti. Vuosaaren kirjasto ja työväenopisto ovat suljettuina. Taiteen perusopetuksen säännölliset viikkotunnit järjestetään normaalisti. Kahvila Pokkari on avoinna.