Järjestä tapahtuma


Helsingin sydämessä sijaitseva historiallinen Savoy-teatteri ja Ravintola Minne Garden & Lounge luovat yhdessä upeat puitteet monenlaisille tapahtumille. Viihtyisistä tiloistamme ja monipuolisista palveluistamme nauttivat niin kokousvieraat kuin yleisökin.

Salivuokran tiedustelut:

savoy.vuokraukset@hel.fi

Sari Huotari +358 9310 36564


Kulttuuritapahtumat

Haluatko tuoda produktiosi Savoy-teatteriin? Vuokraa Savoy-teatterin sali!  Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua järjestämään upean yleisötilaisuuden. Ajanmukainen ja korkeatasoinen tekninen kalustomme takaa loistavan lopputuloksen.

Teatterisali kulttuurikäytössä

735-paikkainen sali sopii erinomaisesti konserttien ja muiden kulttuuritilaisuuksien pitopaikaksi.


Aulatilat

Ala-aulaa voi käyttää levyjen tai muiden tuotteiden myyntiin. Aulatiloissa sijaitsee myös lipunmyyntipisteemme.


Esiintyjien tilat

Esiintyjien käytössä on viihtyisä taiteilijalämpiö sekä useita pukuhuoneita, suihkutiloja ja vessoja.Tekniikka

Tilamme on varustettu nykyaikaisimmalla tekniikalla. Ääni-, valo- ja projisointitekniikan ammattilaisten avulla esityksistä on helppo luoda upeita, vivahteikkaita kokonaisuuksia.


Lipunmyynnin järjestäminen

Savoy-teatterin liput myydään Lippupisteen lipunmyyntijärjestelmän kautta.


Yritys- ja yksityistilaisuudet

Savoy-teatterin 750-paikkainen sali ja upea historiallinen miljöö luovat hienot puitteet tapahtumallesi. Tiloissamme voi järjestää kokouksia, seminaareja, tuotelanseerauksia, pr-tilaisuuksia ja yksityisiä juhlia.  Teatterimme ohessa toimii ravintola, joka hoitaa ammattitaidolla herkulliset tarjottavat kaikkiin tilaisuuksiin. Ravintola Minnen myyntipäällikkö Terhi Gröhn on mielellään avuksesi tilaisuutesi tarjoilukokonaisuuden järjestelyissä. Tavoitat Terhin sähköpostitse osoitteesta myynti@sunbornevents.fi ja puhelimitse numerosta 044 5566 192.

seminaarit ja kokoukset

Järjestä tunnelmallinen seminaari Savoy-teatterin upeassa teatterisalissa. Teemme sinulle mielellämme ehdotuksen herkullisista tarjoilusta seminaaritilaisuutesi kohokohdaksi.


Ravintola Minnen herkut tilaisuuteesi

Ravintola Minnen ammattitaitoinen tiimi suunnittelee kanssasi tilaisuutesi luonteeseen sopivan tarjoilu-kokonaisuuden. Toimintamme keskiössä ovat laadukkaat raaka-aineet, vastuullisuus ja rakkaus ruokaan.


MINNE LoungE

Ravintola Minne Gardenin yläkerrassa sijaitseva Minne Lounge on intiimi, maksimissaan 70 hengelle sopiva ravintolatila. Varaamme tilaa myös yksityistilaisuuksiin. Kerromme mielellämme lisää: myynti@sunbornevents.fi

Teatteritekniikka käytössäsi

Savoy-teatterin teatteritekninen varustelutaso kestää kansainvälisen vertailun valo- ja äänilaitteineen.